dijous, 10 de novembre del 2011

QUI SÓC, QUÈ FAIG

         El meu ofici és l’ensenyament, el meu oci viatjar i escriure. M'agrada  parlar de l’arqueologia del paisatge com un patrimoni que cal conservar i una font d’històries que difonc  quan en tinc ocasió. Si em queda temps encara,  jugue a fer d'escriptor.

Per mitjà del bloc voldria oferir contsar coses sobre la meua activitat intel·lectual, sobretot literària i cultural, sense grans pretensions.

Avui en dia, a través d’internet es pot accedir a informació sobre infinitat de persones i notícies, que de vegades és incompleta o fins i tot errònia. Ací podreu trobar algunes coses meues.
 
No és fàcil deixar la imatge fotogràfica que et presente, perquè sempre és canviant. De tota manera, alguna cosa s’ha de fer si hom vol identificar l’autor del BLOC.




GUIONS DE CÒMIC


Amb dibuixos de Toni CABO



                                                   ed. J.J.2. SL, 1991    ISBN 84-86970-25-3
 

L’ÀLBUM DE GEORGINA

Recopilació dels inicis en blanc i negre de les historietes de Georgina i la seua colla, publicades a la revista infantil CAMACUC

LA SÈNIA D’AULEF
Àlbum amb una història llarga. Georgina i la colla d’amics decideixen apuntar-se a un camp de treball al Sàhara algerià. Allà descobriran una  manera diferent de viure i com els mateixos interessos econòmics que arreu, en aquest cas al voltant de l'aigua, poden influir en el model de desenvolupament econòmic i social.



                                       Ajuntament deMeliana, 1993  ISBN 84-606-1602-9

L’OPERACIÓ RAMSÉS

            Àlbum en blanc i negre. Guió basat en el relat “Una de polis a Meliana” de Miquel Rel, que va guanyar el I concurs de narrativa juvenil de Meliana, 1989. La hisòria recrea els paisatges i carrers d’quest poble de l’Horta Nord.